Sagrat Cor

5è i 6è de primària a la BCN Honey Fest

El grup de robòtica de 5è i 6è de Primària (el #scsbeeteam), acompanyats dels professors Jordi Ferrer i Susanna Tuset, van participar el dissabte 20 de maig a la BCN Honey Fest, tot coincidint amb el Dia Mundial de les Abelles. Com a suport, també va participar el grup de robòtica de 4rt: el #scstrencalosteam.

Es tracta del primer festival anual dedicat a la mel que es celebra a Barcelona. Hi havia diferents stands on es ajuntaven art, gastronomia, cultura, ONGs com Greenpeace i tecnologia, on el Bee Team hi va prendre part.

El Sagrat Cor de Sarrià va ser l’única escola amb presència al festival, on van explicar el seu projecte d’apicultura urbana i social per salvar les abelles. També van mostrar a la resta de la ciutat què fan a l’assignatura de robòtica de l’escola, des d’educació infantil i primària.

Van ser entrevistats per Betevé, una xarxa de notícies sobre Barcelona i els seus barris, i van rebre visites de l’Ajuntament, Greenpeace, la Universitat de Barcelona i un llarg nombre de famílies.

Va ser un gran dia.

Podeu trobar més fotos d’aquest esdeveniment a la Galeria.