Sagrat Cor

A 2n de primària programem amb IPAD!

ipad1Els alumnes de 2n de primària han après a programar de forma senzilla amb IPAD a classe. Tot coincidint amb la setmana de la programació, monitors especialitzats han vingut a l’escola per reforçar aquest aprenentatge, que els obre portes de cara al futur.
ipad2
Després d’explicar-los com funcionen dos jocs de forma guiada, finalment ells mateixos han creat el seu propi joc. Treballen amb l’aplicació Scratch Junior, que els permet programar de forma senzilla, adaptada a la seva edat.
ipad4
“Aprendre a programar, programar per aprendre”, aquest és el lema de DUNA, una empresa especialitzada en la creació i gestió d’activitats i projectes educatius que ha impartit aquests tallers a les quatre classes de 2n de primària.
ipad3
“Són nois molt desperts ia aquesta edat tenen una gran agilitat amb les noves tecnologies”, explicava una de les monitores especialitzades, i apuntava que “es nota que el curs passat van tenir una primera formació”, el que els ha permès avançar en el seu coneixement .
ipad7
La incorporació d’IPAD a les aules suposa un pas més en l’aprenentatge d’infantil i primària, ja que d’aquesta manera es complementa la seva formació i se’ls prepara per a un entorn digital del segle XXI.