Sagrat Cor

Alumnes de batxillerat guanyen un premi amb la seva miniempresa

Un any més, un equip del col·legi Sagrat Cor de Sarrià ha guanyat un premi en la Competició Catalana de Miniempreses organitzada per la Fundació Junior Achievement. Amb el seu projecte Join Socks, les alumnes d’Economia de l’Empresa s’han classificat per a la final estatal que se celebrarà a Madrid els propers 26 i 27 d’abril.

L’equip està format per Marta Carriere, Inés Hernández, Vicky Moretones, Bea Ros, Cris Ros i María Voltá, alumnes de 1r de batxillerat liderades per la professora Bea Lucaya.

Join Socks parteix de la idea “d’un problema que afecta tothom: els mitjons desaparellats”, expliquen les seves creadores. Van dissenyar una enginyosa estructura que es materialitza amb una senzilla impressió làser i han començat a comercialitzar el seu producte amb èxit.

Les alumnes van presentar el dimecres 22 un estand amb la seva idea al Pedralbes Center i divendres passat la van defensar davant del jurat de Junior Achievement en castellà, català i anglès. Finalment, van aconseguir el segon premi en la competició catalana.

D’aquest procés, destaquen l’haver après a dissenyar i gestionar una miniempresa i el repte que va suposar posar-se d’acord com a equip.

En edicions anteriors, alumnes del col·legi ja van aconseguir classificar-se per a la final europea. Els desitgem molta sort!