Sagrat Cor

Arriba la gran final europea Junior Achievement

Un grup d’alumnes de batxillerat es prepara per a competir a la final europea de miniempresas Junior Achievement, amb el seu projecte Shellbag

 Inés Bertrand, Pablo Crehuet, Pía Mañá, Alberto Romero y Pía Subirós són els estudiants de batxillerat que el passat 27 d’abril van aconseguir guanyar la X Competició Nacional de Miniempreses, Junior Achievement. Ara es preparen per a competir a Lucerna (Suïssa), en la final europea que es celebrarà els propers dies 25, 26 i 27 de juliol.

El seu projecte Shellbag va quedar en primer lloc i va rebre també una menció al millor projecte en innovació i diversitat. Es tracta d’una bossa biodegradable elaborada amb pell de plàtan, que incorpora un adhesiu de doble cara que s’adhereix fàcilment a qualsevol bossa de snacks amb closca, amb la finalitat de dipositar-hi els residus de qualsevol fruit sec.

Aquesta idea senzilla de disseny pràctic pot resoldre una problemàtica de brutícia  habitual en moltes ciutats.

ja

Treball en equip, constància i motivació

Aquest grup d’estudiants destaca la importància d’aquesta experiència, com els ha enriquit i els ha canviat i saben que ho han aconseguit gràcies al treball en equip i a la seva motivació i constància.

El Sagrat Cor de Sarrià fomenta aquests valors a través d’una oferta formativa teòrica i molt pràctica, on es dona als alumnes eines i recolzament per a desenvolupar-se amb èxit en totes les facetes de la seva vida.

Alumnes i professors coincideixen en la utilitat d’aquest tipus de programes per a desenvolupar habilitats i competències que en endavant els resultaran molt útils, tant en la seva vida acadèmica como en la seva futura vida laboral.

Punt de trobada per a  alumnes de 122 països

El programa miniempreses de la Fundació Junior Achievement, que desenvolupa la seva tasca arreu de 122 països de tot el món, fomenta l’emprenedoria entre estudiants de 14 a 17 anys, oferint-los una experiència única. Els estudiants tenen l’oportunitat de crear la seva pròpia empresa i aprendre a gestionar-la. Cada grup d’estudiants ha de presentar un pla complert amb tot el cicle de vida de l’empresa: des de la redacció dels estatuts, elaboració del pla de negoci, la capitalització de l’empresa a través de la venda d’accions, disseny, comercialització, entre altres aspectes.