Sagrat Cor

Batxillerat guanya els premis Jovemprèn

jeDos grups d’alumnes de batxillerat van guanyar el 20 de desembre passat el premi del concurs Jovemprèn, atorgat pel Districte de Sarrià-Sant Gervasi a les millors iniciatives empresarials.

Es van presentar al certamen uns 200 joves i 48 equips de tot el districte. Els equips de Sagrat Cor – Sarrià, liderats per la professora d’Economia de l’Empresa Bea Lucaya, ja van guanyar en la passada edició d’aquests premis.

En una gala celebrada al Teatre de Sarrià, va rebre el primer premi el grup format per Anna Gallostra, Santi Carreras, Blanca Gimeno i Mónica Pilón, amb la seva original proposta: un paraigua lliure de mans, és a dir, que no cal subjectar manualment.

El segon premi va recaure en el grup format per Mario Miralbell, Gonzalo Pagés, Álvaro Michavila i Pepe Valero. El seu projecte, un recollidor per a les burilles dels cigarrets biodegradable en un format que es pot adjuntar en el paquet.

El Programa Jovemprèn Sarrià fomenta els valors de l’emprenedoria, des del punt de vista de “la concepció de noves activitats o de la millora de les ja existents en un context de nous models d’economia social, ambiental i col·laborativa”. El seu objectiu és “obrir una finestra a la realitat laboral i emprenedora”, segons defineixen en les seves bases.

El jurat de la quarta edició dels premis Jovemprèn estava format pel subdirector d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i Ensenyament de Règim Especial del Departament d’Ensenyament, Jordi Blanch; el cap de Serveis a l’Emprenedoria de Barcelona Activa, Xavier Dumont; i la gerent de projectes Antonella Sever.