Sagrat Cor

Celebrem junts la castanyada!

castanyada-3Castanyes i panellets no podien faltar durant aquesta setmana per celebrar la castanyada. A cada secció s’ha celebrat d’una forma característica, però tots tenien una cosa en comú: la celebració d’una de les festes que marquen la tardor i que aquí es tradueix en berenar i cantar juntament amb professors i famílies.
img-20161026-wa0014
Els primers van ser els petits del parvulari, amb la tradicional festa dels avis. Es tracta d’un esdeveniment solidari, la nostra campanya de tardor, que aquest any s’ha dedicat al Casal dels Infants i al seu projecte de reforç escolar al Casal Obert.
ulleres
Aquest dijous ha estat el torn de primària, que va celebrar amb els pares la castanyada. Després d’una actuació a la sala d’actes, van compartir el berenar.
castanyada-10
Els alumnes de primer de primària van elaborar el dia abans els panellets a classe. Van aprendre quins ingredients cal utilitzar, com barrejar i com modelar la massa per convertir-los en saborosos dolços de Tots Sants. A Cicles Formatius es van animar, també, a elaborar panellets.
castanyada-5
Divendres, van ser els alumnes de NADÍS els que van celebrar aquesta festa al costat dels avis i professors.