Sagrat Cor

Comencem el curs 2016-2017!

20160912_091509

Amb cares alegres i molta energia, tots els qui formem part de Sagrat Cor – Sarrià comencem un nou curs escolar. Un any que arrenca amb nombroses novetats, algunes de tant evidents com les obres de millora que ja han finalitzat.

Durant els mesos d’estiu es va aprofitar per pavimentar l’accés a l’escola, ampliar i modernitzar la recepció i la zona de Secretaria i d’Administració i millorar el sostre i la il·luminació del passadís de Mater. Així mateix, s’ha canviat el terra de les aules del segon pis d’ESO, del menjador de professors i de Primària i els sostres de l’Aula de Robòtica de Primària i d’algunes classes de Batxillerat. S’ha renovat, també, la pista de gespa artificial i el seu entorn i s’està millorant el bar del senyor Ruano.

20160912_090724

Aquests són només alguns dels canvis més visibles a cop d’ull però hi ha tota una renovació més profunda en tots els àmbits de l’escola. Serà un curs on el projecte d’innovació pedagògica continuarà i agafarà embranzida, amb la formació per als professors de la mà de la fundació Trilema, seguint amb el mètode Glifing de suport a la lectura i afegint-hi el tractament de Discalculia. L’escola continua reforçant l’aposta clara per l’anglès i fa una passa més en la incorporació de noves tecnologies amb la implantació d’IPAD a les aules.

Dins de la Formació Professional, s’impartirà el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa orientat en l’Àmbit Sanitari i d’Educació Infantil en el sistema Dual.

ipad

L’escola incorpora nous docents i compta, des d’ara, amb una periodista per gestionar la comunicació del centre, Núria Bonet (comunicacio@sagratcorsarria.com).

Us recordem que les inscripcions per a l’Escola Esportiva estan obertes fins al 29 de setembre i que les places són limitades. Així mateix, els alumnes poden triar entre un ampli ventall d’activitats extraescolars (idiomes, música, escacs, robòtica, pintura a l’oli).

Us animem a seguir totes les novetats del curs des dels nous perfils de Facebook (@EscolaSagratCorSarrià) i Twitter (@SagratCorSarria) de l’escola.

Benvinguts i us desitgem un bon curs!