Sagrat Cor

Detective School of England: Les colònies de 5è de Primària en anglès

port
Els alumnes de 5è de Primària estan de colònies. Però no unes colònies qualsevol, sinó en anglès. Es tracta d’una sortida organitzada per Home to Home al Vilar Rural, a Sant Hilari Sacalm, del 5 al 7 d’octubre on, a més de passar-ho bé, els nens i nenes fan servir l’anglès de forma natural i divertida.
lelmi
Durant tres dies, la casa de colònies i els seus entorns es converteixen en Londres i aquesta és l’ambientació per descobrir misteris a la manera d’un dels investigadors més famosos: Sherlock Holmes.
gruppetit
Així doncs, per primer cop, els alumnes de tots els cursos de cinquè de Primària del Sagrat Cor fan totes les activitats en llengua anglesa i amb professorat nadiu anglès, cosa que facilita l’aprenentatge d’aquesta llengua.
ext
A banda d’Arts & Crafts, outdoor games, workshop i trekking, els alumnes hauran de resoldre el cluedo Mystery Game, el Treasure Hunt i la Discover London Activity, totes elles activitats que segueixen el mateix fil conductor,  ple d’intriga i misteris que fan més divertida l’estada i l’aprenentatge de l’anglès.
menj
La pluja no ha arribat fins aquest dijous, de manera que el dimecres van poder anar d’excursió a la Font Vella. Pel camí, van collir “blackberries and chestnuts and they have enjoyed the outsides”, expliquen les seves tutores.
font
A banda d’aquestes colònies, la resta de cursos de Primària faran l’English Week, tota una setmana a l’escola íntegrament en anglès, ja que d’aquesta manera es vol donar un impuls encara més fort a l’aprenentatge d’aquesta llengua al col·legi.