Sagrat Cor

Diplomes per als guanyadors del concurs en anglès The Fonix

the-fonixNo només els resultats acadèmics avalen el nivell d’anglès de Sagrat Cor Sarrià sinó també el fet que els nostres alumnes participin i aconsegueixin imposar-se en concursos com The Fonix. Es tracta d’un certamen interescolar celebrat a tot Catalunya i organitzat per International House, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i la Fundació Catalana de l’Esplai.

Eric Arnal, estudiant de 4t d’ESO va guanyar el concurs en la seva categoria, imposant-se a tot Catalunya. “Hi havia molt bon nivell”, explica l’Eric, que no dubta en afirmar que li encantaria tornar a participar en aquest concurs ja que per a ell i per a tots els alumnes de Sagrat Cor Sarrià que s’hi van presentar va ser una gran experiència. Com a premi, l’Eric va gaudir d’una estada de dues setmanes a Irlanda, convivint amb una família i rebent classes d’anglès.

“El nostre objectiu principal és potenciar l’aprenentatge de l’anglès i motivar els alumnes amb la possibilitat de compartir l’experiència i els seus coneixements amb altres escoles de Barcelona i de Catalunya”, exposa Cristina Martínez, professora d’anglès a l’escola. “Creiem que donar impuls a la llengua i que els alumnes surtin del seu entorn educatiu i que coneguin alumnes de diferents escoles fa que aquesta experiència valgui la pena, ja que els fa créixer com a estudiants i com a persones”.

Van representar a Sagrat Cor Sarrià els alumnes Guillermo Güells, Marc Franquesa i Anna Gallostra, a més del guanyador Eric Arnal. Tots ells es van enfrontar a una prova que avaluava tres àrees: vocabulary, reading i writing.