Sagrat Cor

El Batxillerat Dual es gradua a Madrid

El dissabte 7 de juliol el Palau de Congressos de Madrid va acollir la cerimònia de graduació corresponent al Batxillerat Dual, amb presencia de fins a 12 representants del Sagrat Cor Sarrià. Un esdeveniment en el qual també van participar tots aquells alumnes que han cursat aquesta modalitat a Espanya.

Des de fa ja 5 anys el col·legi ofereix als seus alumnes des de 4t d’ESO, la possibilitat d’apuntar-se o a la doble nacionalitat de Batxillerat.

Els alumnes que opten al Batxillerat Dual, cursen l’itinerari escollit per ells i simultàniament, unes assignatures complementàries tutelades a distància per professors nadius. Junt amb la notable millora del nivell d’anglès, el Diploma Dual proporciona als alumnes un alt grau d’autonomia personal i una gran facilitat de maneig de les noves tecnologies.

D’aquesta manera, al finalitzar l’etapa, els alumnes obtenen la doble titulació: per una part el títol de Batxillerat homologat pel Departament d’Ensenyament i, a més, el títol oficial americà de High School . Els que completen el Batxillerat Dual reben la mateixa titulació que els estudiants nord- americans al finalitzar la High School , reconeguda a tos els estats i totes les universitats del món.

A l’actualitat, més de 300 col·legis adherits al programa a España, ofereixen el Diploma Dual als seus alumnes.

Des del Col·legi volem felicitar a: Alicia Berjano Ysamat, Ana Gatius Giral, Anna Olivella Vilalta, Clara Vidal Herraiz, Clara Vilar Campins, María Torras Suris, María Voltá Manén , Marta Luque López, Marta Puig Palanca, Marta Vivas Ferreiro , Max Balsells Pamies i Viriginia Artigot Souto (graduada amb honors), però tots aquests anys d’esforç i dedicació. I també als pares i professors, sense els quals no hagués estat possible.