Sagrat Cor

El First Certificate in English de Cambridge, al col·legi

first1A més d’impartir una hora lectiva més la setmana en anglès, el Col·legi ofereix la possibilitat d’examinar-se del First Certificate in English de Cambridge. El Sagrat Cor de Sarrià És un centre examinador oficial i és per aquest motiu que l’alumnat de l’ESO, batxillerat i cicles formatius pot obtenir aquest títol des de la pròpia escola.
first2
Durant aquesta setmana, un total de 187 alumnes de 3r i 4t de l’ESO, de batxillerat i cicles formatius han passat per una simulació de les proves per obtenir aquest títol. El proper 16 de febrer realitzaran un nou simulacre com a pas previ a l’examen oficial, que serà el 22 d’abril.
first3
“Com a centre preparador, se li dóna la facilitat als alumnes d’examinar-se a les seves aules, amb els companys, en el seu ambient”, explica Cristina Martínez, professora d’anglès al Sagrat Cor de Sarrià. D’aquesta forma, tenen accés a aquest títol oficial de nivell intermedi alt, el FCE de Cambridge, que demostra que es pot utilitzar l’anglès quotidià tant escrit com parlat.