Sagrat Cor

El parvulari estrena els moments Ubuntu


La paraula Ubuntu explica una regla ètica sud-africana per la qual tots formem part d’un tot, ens ajudem i aconseguim els nostres objectius de forma cooperativa. I aquesta és l’essència dels moments Ubuntu que el parvulari ja està duent a terme.

Dos cops la setmana, els grups-classe se separen i barregen per formar grups de diferents edats, de tal manera que els grans ajuden als petits i aquests senten que se’ls dóna suport i intenten superar-se. “Junts construeixen coneixement i aprenen a gestionar les seves emocions, tots progressem!”, Explica la directora d’Educació Infantil, Anna Maria Marco.

El projecte que ha inaugurat aquests moments Ubuntu gira al voltant de la prehistòria i permetrà desenvolupar el coneixement del medi i la creativitat, tenint en compte el currículum de cada edat.

La inauguració va tenir lloc el 17 de gener passat amb una gran recepció a la sala d’actes, en la qual professores i alumnes van ballar com si formessin part d’una antiga tribu. Després, van descobrir les seves coves i la decoració amb pintures rupestres que lluïa el parvulari.

Per seguir tot aquest procés, el parvulari ha inaugurat un bloc, que us convidem a visitar, on trobareu informació i fotografies actualitzades.