Sagrat Cor

El Sagrat Cor a les Jornades de programació i robòtica educativa

Aquest cap de setmana el Sagrat Cor Sarrià va estar molt present a les Jornades de programació i robòtica educativa, celebrada al Citilab. Aquesta trobada està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula.

Els professors de l’escola que van assistir-hi, van tenir un paper especialment actiu a la jornada. Pau Nin, mestre de primària, va realitzar un taller titulat “Traient tot el suc a l’Scratch”, on va parlar sobre les diferents propostes de l’editor i l’entorn web de l’Scratch.

I a la Fira d’alumes, els grups #scsbestwatercity i #scsaquagirlsteam de 3r i 4rt de primària, acompanyants dels professors Sussana Tuset i Jordi Ferrer, van presentar unes maquetes motoritzades amb Wedo. La idea central dels dos projecte exposats, va ser cóm aprofitar l’aigua.

Tota la feina d’ensenyament sobre robòtica a l’escola ha estat reconeguda per LEGO® Education ROBOTIX®, qui ha concedit la certificació de STEM Learning School al Sagrat Cor Sarrià.

Aquest certificat reconeix la gran feina que es realitza el centre per impulsar l’aprenentatge STEM i el foment de les habilitats i competències del segle XXI utilitzant els recursos i metodologies LEGO Education.