Sagrat Cor

Estrenem la Sala Atelier: donem ales a la creativitat del Parvulari

portada

Fulles, branques, colors, olors, sorolls, siluetes dibuixades amb sorra i projectades a la pantalla, gustos, dibuix en cavallet,…  tot i cap i tot és possible a la nova Sala Atelier del Parvulari. Es tracta d’una aula on els alumnes de p3, p4 i p5 poden desenvolupar lliurement la seva creativitat, tot experimentant amb els materials, les formes i tècniques.

img_6922

Les possibilitats d’expressió i comunicació són immenses i aquesta aula es converteix en el millor espai per a explorar-les: amb el llenguatge, amb el cos, amb els sentits i les emocions.

Les professores deixen que l’alumne triï la tècnica i el material que prefereix i, d’aquesta manera, es busca que els nens i nenes guanyin autonomia. “Experimenten i creen lliurement dintre de les consignes motivadores que els hem donat provocant que ells mateixos construeixin coneixement”, explica la directora del Parvulari, Anna Mª Marco, i precisa que “és un bon espai que els permet moure’s i prendre més decisions”.

judit

Com que ara som a la tardor, les fulles i branques han entrat a classe i els alumnes treballen amb aquests materials per a crear les seves obres d’art. Però a l’aula també hi poden trobar papers, pals de colors, fang, cartolines, pintures i tot el material que us pugueu imaginar per poder inventar, observar i comprovar.

Pel que fa a les tècniques, a banda de la clàssica pintura de dits i del dibuix amb cavallet, poden estampar figures o fins i tot fer siluetes amb sorra i projectar-les a la paret. La Sala Atelier dóna ales a la seva creativitat.