Sagrat Cor

Jornada Esportiva Solidària de Cicles Formatius amb Save the Children

portadaTallers impartits pels propis alumnes, competicions esportives per equips i una cursa al voltant de l’escola, han estat les activitats principals de la Jornada Esportiva Solidària de Cicles Formatius de Sagrat Cor Sarrià, que un cop més ha recollit fons per a l’ONG Save The Children.
cf-save-children-1
Els més de 300 alumnes de CF han demostrat la seva implicació i solidaritat amb els projectes d’aquesta organització participant en les múltiples activitats organitzades durant aquesta jornada solidària.

cf-save-children-5
Els propis alumnes han fet de monitors de tot tipus de tallers per als seus companys i professors: zumba, hip-hop, flamenc i arts marcials, a banda de fer de monitors en competicions per equip de voleibol, bàsquet i futbol. “És impressionant com els alumnes de Cicles Formatius donen el seu temps i perden la vergonya i són ells mateixos qui lideren la campanya esportiva, a part de participar-hi amb donatius”, resumeix Nina Pascual, tutora de CF d’Educació Infantil i l’organitzadora de la Jornada.
cf-save-children-6
Sensibilització i solidaritat

“Ens preocupa la situació dels nens en general, no poden accedir a les coses que tenim nosaltres”, explica l’Andrea, una alumna d’Integració Social que destaca la tasca de Save the Children en la defensa dels Drets dels Infants. Aquestes setmanes prèvies a la Jornada Esportiva, han visualitzat a classe diversos vídeos on se’ls explica la situació que es viu a Haití, Síria o Etiòpia. La Paula, una altra alumna, explica que es va quedar impactada en veure com “els nens han de caminar molt per aconseguir aigua”.
cf-save-children-4
Tots els alumnes han recollit fons de familiars i amics que es donaran a l’ONG per a campanyes específiques cap a la infància. “Ho hauríem de fer més cops l’any, és la millor manera de conscienciar la gent”, diuen l’Àlex i el Matías, alumnes d’Educació Infantil que han fet de monitors de futbol durant aquesta jornada.
cf-save-children-2
Però el moment més emotiu és per a tothom la cursa que, en el seu tram final, compta amb la participació dels companys de l’escola d’educació especial NADÍS. “Ens emociona molt compartir aquesta activitat amb els nens i nenes de NADÍS, és el moment estrella”, conclou Nina Pascual.