Sagrat Cor

La robòtica del col·legi triomfa allà on va

El treball que realitzen els alumnes i els professors del col·legi està donant els seus fruits i es materialitza a cada participació dels nostres equips a les competicions de robòtica en les que participen. Al mes de febrer, ho han demostrat els alumnes de 3r i 4t de Primària, els de 4t d’ESO i els de Nadís.

Els equips #scsaquagirlsteam i #scsbestwatergie van participar el darrer dissabte 24 de febrer a la jornada Hydrodynamics que va organitzar la First Lego League Jr. a Cosmocaixa. Els petits científics van causar tal impressió que es van guanyar la participació a La Gran Final FLL Jr. España a Logroño.

Els dofins matemàtics” de Nadís, per la seva part, van participar per primera vegada a una competició de la FLL Jr. i van centrar el seu projecte amb l’activitat de l’hort escolar que tant els hi agrada. Es van plantejar de fer un hort sostenible aprofitant l’aigua de la pluja i l’aigua sobrant de les aixetes dels lavabos per poder ser emmagatzemada i utilitzada per regar l’hort. L’experiència ha estat plenament emocionant i enriquidora.

Una setmana abans, el diumenge 18 de febrer, els deu alumnes de 4t d’ESO que conformaven l’equip #scsharmonics també va participar en el repte Hydrodynamics que plantejava la First Lego League. Després de realitzar un estudi de l’aigua que es consumeix a les dutxes de les platges de Barcelona, van produir un sistema de tractament i reaprofitament de l’aigua que es perdia  per tal de poder-li donar un segon ús (neteja de places i carrers de la nostra ciutat, rec de jardins,…). El projecte, presentat a l’Escola Salesiana de Sarrià, els hi va valdre tot un Segon Premi al Projecte Científic. Podem estar ben orgullosos dels equips de robòtica del nostre col·legi.