Sagrat Cor

Les alumnes del Sagrat Cor fan camí

Catorze alumnes del Sagrat Cor de Sarrià es van calçar les botes aquest estiu i durant una setmana van recórrer el camí que condueix fins on descansen les restes de Santiago el Major, la cripta de la Catedral de Santiago de Compostela a Galícia.

Un recorregut de 6 hores diàries que ha ajudat a reflexionar a aquestes pelegrines sobre el seu futur en un moment de vital importància en els alumnes de 16/17 anys, quan la dinàmica de la selectivitat i la dificultat per entrar a la carrera desitjada, constitueixen les seves majors preocupacions.

La Congregació del Sagrat Cor ofereix aquesta experiència perquè els alumnes d’aquesta edat puguin donar les primeres passes en el seu procés vital de desenvolupament personal. Un recorregut que il·lumina amb la seva pedagogia la qualitat de les respostes a algunes preguntes fonamentals.

A més de poder gaudir dels meravellosos paisatges i vivències que brinda realitzar el Camí de Santiago, aquestes alumnes també van tenir l’oportunitat de compartir aquesta experiència de traçar un “Camí Interior” amb alumnes d’altres col·legis Sagrat Cor; com Chamartín i Rosales, de Madrid; Valdefierrro de Saragossa, i Placeres, localitzat a Pontevedra.

Una setmana que no ha estat exempta d’incertesa, cansament i fatiga, per això des del Sagrat Cor felicitem a les nostres alumnes pel seu esperit de superació.