Sagrat Cor

Primer taller conjunt dels alumnes de l’ESO amb NADÍS

eso-i-nadis10Compenetració, ajuda i aprenentatge mutu. Aquests van ser alguns dels valors que es van emportar els alumnes de l’ESO i de l’escola especial Nadís, que van col·laborar per primera vegada en una activitat conjunta. Van crear uns originals i artístics calendaris d’advent, plens de caramels.
eso-i-nadis11
Dividits en grups i sota l’ajuda i supervisió de la fundació AIS, els alumnes van construir els calendaris. Retallar, enganxar i omplir els tubs de cartró no era una tasca fàcil per a alguns dels participants, i aquí és on van sorgir els moments més intensos del taller. Amb la col·laboració mútua, van aconseguir el seu objectiu.
eso-i-nadis8
“L’Anna primer estava inquieta i després ha estat encantada, tots volen treballar amb ella perquè és molt simpàtica. Li diuen “Anna, en vols fer un altre amb mi?”, Explicava Mercè Arqué, directora de NADÍS. I és que a l’inici de l’activitat, res no semblava fàcil però després van crear vincles entre ells i grans moments d’entesa i amistat.
eso-i-nadis1
“Fa temps que volem interactuar amb NADÍS, buscàvem una activitat conjunta perquè els nens estiguin d’igual a igual, junts”, aclaria Ana Baurier, coordinadora de la campanya pedagògica de tutoria a l’ESO. “Al principi estaven impactats però ara ho passen bé, amb tota naturalitat”, apuntava després de l’èxit de la proposta.
calendari-eso-nadis-2016-marc-1
Els alumnes de l’ESO han regalat als seus companys de NADÍS aquests dolços i creatius calendaris d’advent. La resta, es donaran de forma solidària a gent gran i nens amb discapacitat atesos per la fundació AIS.