Sagrat Cor

Qui som?

Un gran equip de professors compromesos amb l’educació. Creiem que són uns anys fonamentals en la teva vida i volem aprofitar-los oferint experiències enriquidores en tots els camps per a donar-te una formació integral perquè tinguis una vida autònoma i plena.

Sabem que per desenvolupar la teva formació intel·lectual t’hem d’ajudar a reflexionar, aprofundir en els temes, analitzar situacions amb esperit crític, aprendre a discernir per prendre bones decisions. Ens ajudem de les noves formes d’ensenyament-aprenentatge perquè siguis cada vegada més autònom i protagonista del teu aprenentatge.

Creiem indispensable treballar les teves habilitats comunicatives tant de forma escrita com oral per poder expressar amb propietat allò que vols dir i saber-ho argumentar de manera convincent. Per a això fomentem les exposicions orals en moltes assignatures, els debats, i en l’edició d’un bloc i una revista de batxillerat.

Volem fomentar la teva iniciativa i el teu esperit emprenedor i per això podràs fer, des de qualsevol modalitat, l’assignatura d’emprenedoria, que creiem que t’ajudarà molt a desenvolupar competències com la creativitat, el treball en equip, el saber superar dificultats i la intel·ligència executiva per unir esforços i aconseguir resultats en els terminis fixats.

Fomentem la comunicació en anglès: tindràs nivells en les classes d’anglès, auxiliars de conversa, una assignatura en anglès, concurs de debats amb altres col·legis, la possibilitat de cursar el batxillerat dual americà i som centre examinador de Cambridge.

Volem que et sentis acompanyat en tot el camí. Trobaràs un tracte familiar i un clima de llibertat, de confiança i de responsabilitat.