fbpx

Campus

CAMPUS DE SETEMBRE 2021

Campus de setembre amb anglès

Com cada any us oferim amb la mateixa il·lusió de sempre un campus de caràcter lúdic i esportiu en el qual es pugui gaudir de múltiples i variades activitats esportives, compaginant-les amb altres activitats lú-diques, plàstiques i mediambientals. Sense oblidar-nos d’aprendre anglès de forma divertida.

CAMPUS D’ESTIU 2021

Al campus d’estiu oferim diverses activitats per a que els nostres alumnes tinguin l’oportunitat de seguir creixent i aprenent  de forma creativa i divertida, a més de gaudir de les vacances.

Per aquest estiu 2021 oferim:

CAMPUS ESPORTIU

Campus d’estiu amb anglès

Amb gran nombre d’activitats lúdiques i esportives amb una immersió en la llengua anglesa per a nens i nenes des de P3 a 6è de Primària.

Campus de Gimnàstica Artística

Pràctica i millora de la tècnica en les modalitats de terra, salt, barra i barres asimètriques per a nens i nenes de 1r de Primària fins a 2n d’ESO.

Campus de Futbol, Bàsquet i Voleibol

Pràctica i tecnificació d’aquests esports per a nens i nenes de 1r de Primària fins a 2n d’ESO

CAMPUS TECNOLÒGIC

Campus Robocor i STEAM

Realització de reptes a través de la programació, la robòtica i la tecnologia per a nens i nenes de 1r de Primària fins a 4t d’ESO en diferents grups i horaris segons l’edat.

Campus d’Excel

Adreçat a alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que desitgin adquirir coneixements i pràctica en l’ús de l’Excel i diversos fulls de càlcul. 

CAMPUS CULTURAL

Campus d’Oratòria

Experiència de comunicació basada en l’aprenentatge i pràctica de recursos de debat per a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Campus Dale Carnegie

de creixement personal, de resolució de problemes i de relacions interpersonals per a alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

CAMPUS SOCIAL

Campus social

Camps de treball col·laborant en activitats de diverses entitats socials amb persones amb diversitat funcional per a alumnes de Batxillerat.