Biblioteca OLD

[cmsmasters_row data_padding_bottom=”100″ data_padding_top=”50″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_image shortcode_id=”kp93t1p9zg” align=”none” animation_delay=”0″]23765|https://www.sagratcorsarria.com/wp-content/uploads/2020/03/IMG_7829.jpg|full[/cmsmasters_image][cmsmasters_text]

Hola famílies!! En aquests moments tan excepcionals en els que tots som a casa, us volem oferir recomanacions de llibres, vídeos i activitats que podeu trobar a la xarxa. 

Aquí us mostrem algunes de les pàgines web recomanades: 

Sempre has volgut escriure el teu propi llibre? Tens moltes idees i t’agradaria poder-les plasmar en un llibre? Doncs ara ho pots fer! Blackie Books Little us convida a treure l’artista que teniu dins i escriure el vostre llibre!! Us animeu? 

 

 

 

Alguna vegada el teu actor o actriu preferit/da t’han explicat un conte? I en anglès? A Storyline Online,  podràs veure i escoltar un conte explicat per ells i elles. Emocionant oi? 

 

 

L’Editorial Coco Books posa a la nostra disposició, per aquests dies de confinament, una selecció d’activitats divertides i creatives, per a que la imaginació entri a les nostres cases. A més, trobareu un ampli catàleg de llibres originals i interactius.  

 

 

 

T’agraden els contes? I que te’ls expliquin? L’Editorial Kalandraka a més de ser una editorial de literatura infantil i juvenil té una televisió on diferents artistes t’explicaran contes, on trobaràs vídeos musicals, recomanacions de llibres, etc…. No t’ho perdis!!! 

 

 

Això només és un tast de la gran quantitat de recursos que trobareu a la xarxa. Si voleu descobrir-ne més, CLICKEU AQUÍ 

 

Les bibliotecàries 

biblioteca@sagratcorsarria.com 

 

 

 

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]