fbpx

Llar d’infants: 0 a 3 anys

La primera etapa d’Educació Infantil té grups per a totes les edats: formigues, cargols i tortugues (0, 1, 2 i 3 anys).

Disposem d’un espai nou, creat exclusivament per a nosaltres, en un entorn molt familiar i acollidor.

Rebem els serveis d’un gran centre, comptem amb cuina pròpia i servei d’infermeria.

A la Llar d’Infants del Sagrat Cor Sarrià els nens i nenes són acollits en un clima afectuós i de confiança que els proporciona seguretat per tal de poder desenvolupar-se i aprendre d’una forma global i vivencial.

Des dels primers mesos fins a els 3 anys els infants desperten els seus sentits, descobreixen sensacions, emocions i es troben en constant aprenentatge.

La relació entre l’escola i la família és constant i molt propera. Existeix una col·laboració mútua que facilita l’atenció integral i personalitzada de cadascun dels nostres infants.

Els horaris d’entrada i sortida són molt flexibles i disposem de servei d’acollida i de permanència.

Què fem?

  • Ens iniciem en els llenguatges: català, castellà i anglès, tot cantant i amb activitats lúdiques.
  • Despertem la creativitat amb l’ús de materials que ens ajuden a descobrir textures, formes i colors.
  • Desenvolupem les nostres habilitats musicals, científiques i creatives de manera molt vivencial i en constant col·laboració amb les famílies.
  • Comencem a descobrir les nostres emocions.
  • Coneixem Jesús, el nostre amic, i compartim els valors humans i religiosos amb els companys de grup, desenvolupant habilitats socials.

 

 

Com ho treballem?

A la nostra Llar utilitzem metodologies globalitzades, com el nostre projecte “Petits exploradors”, que desperten la curiositat a través de l’exploració de l’entorn i la manipulació. Descobrim el nostre cos i les possibilitats que ens ofereix a través dels sentits, del moviment i del joc.

Al Sagrat Cor de Sarrià aprofitem la motivació i curiositat dels nens en edats primerenques i provoquem espais i situacions que fomentin aquests aprenentatges d’una forma lúdica i espontània.