Llengües al col.legi

[cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”50″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

És un fet que l’anglès s’ha convertit en una eina de comunicació internacional en tots els àmbits. Per això al Sagrat Cor Sarrià introduïm aquesta llengua des d’Educació Infantil i potenciem la competència comunicativa, consolidant després una bona base oral i escrita a Primària i augmentant el seu ús a l’ESO i a Batxillerat per tal que els nostres alumnes siguin capaços de relacionar-se amb seguretat en aquesta llengua.

Per tal d’aconseguir aquests objectius en llengua anglesa i introduir també el francès des de 1r de l’ESO, utilitzem les següents eines:

  • AICLE (Aprenentatge Integrat de Contingut i Llengua Estrangera)

 

 

 

 

Es basa en l’ensenyament de matèries en llengua estrangera. Els alumnes no només aprenen continguts en anglès, sinó que alhora també utilitzen  l’idioma per a comunicar-se a classe.

  • CAPS (Programa d’Assistent de Conversa per les Escoles)

 

 

 

 

 

Són joves nadius que treballen en grups petits amb estudiants per millorar les seves habilitats de comunicació en anglès.

  • ENGLISH WEEK

Al llarg d’una setmana, els estudiants realitzen diverses activitats basades en diferents temes liderats i promoguts per mestres nadius internacionals.

  • TALENT SHOW

Els alumnes participen al llarg d’una setmana en activitats en anglès i francès.

  • CAMBRIDGE EXAMINATIONS

 

 

 

El nostre centre prepara en horari lectiu als alumnes per a presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

  • DELF

 

 

 

 

 

Tanmateix preparem també als nostres alumnes per al DELF. Són diplomes atorgats pel Ministeri d’Educació Francès per tal de certificar les habilitats lingüístiques en llengua francesa dels candidats no francesos.

  • EXTRA CURRICULAR

Els estudiants poden augmentar els seus coneixements d’anglès o francès mitjançant les activitats extraescolars impartides per ASTON o el CIC, respectivament.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]