Multiculturalitat

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”50″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

En el procés de formació dels nostres alumnes és important que aprenguin a obrir-se als altres , així com a altres realitats. Només així seran capaços de reconèixer l’altre i adonar-se’n que la pluralitat ens enriqueix com a persones i com a societat. Per tal d’aconseguir aquest objectiu necessitem promoure projectes, esdeveniments i accions diverses que els facin copsar la diversitat cultural i l’obertura al món.

 

Alguns dels nostres projectes més significatius són:

 

  • VIATGE D’INTERCANVI DE LA BANDA DE MÚSICA

Alumnes de diferents edats formen part d’una banda de música que viatja arreu del món.

 

  • U.N. (Nacions Unides) A CAMBRIDGE

Els estudiants es preparen i s’informen sobre una problemàtica diferent cada any i assisteixen a la reunió anual on argumenten, informen i debaten amb altres estudiants internacionals amb els mateixos protocols que s’utilitzen a la O.N.U.

 

  • AUSCHWITZ

El viatge a Auschwitz forma part d’un projecte que es realitza a Batxillerat per a comprendre experiències vitals diverses, així com multiculturals.

 

  • TAIZÉ

Estada espiritual i de reflexió a França.

 

  • ROBÒTICA

Participem en demostracions i concursos internacionals arreu del món.

 

  • ERASMUS

Els estudiants de Cicles Formatius tenen l’oportunitat de realitzar les seves pràctiques a l’estranger.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]