fbpx

Emprenedoria

Què vols fer? Què busques? A què et vols dedicar? Qui et pot ajudar? Coneixes algú que ho faci o hagi fet? Quant vols guanyar? Són algunes de les preguntes que passen pel teu cap i no tenen resposta. Però si ets emprenedor o tens una idea que vols implantar al mercat des de fa molt de temps i  no saps com, ni amb qui fer-ho, llavors les teves preguntes necessiten una resposta més específica i experimentada.

El projecte d’Emprenedoria pretén solucionar alguns d’aquests dubtes, per orientar-te, per remoure el teu cap, per ajudar-te a que et llencis, perquè vegis que no estàs sol i que hi ha molta gent i moltes institucions desitjant que projectes com el teu vegin la llum.

El departament d’Administració i Finances dels Cicles Formatius del Col·legi Sagrat Cor Sarrià organitza cada any una trobada d’experts en Emprenedoria, de convidats que han implantat les seves idees i que ens expliquen les seva experiència personal, de joves promeses plenes d’il·lusió, o de grans projectes que han triomfat, per poder ajudar-te i orientar-te, de persones que amb el seu projecte, les seves ganes i plenes de valor i d’il·lusions, han arriscat tot el que tenen per creure en la seva idea, en el seu projecte de vida.

Creiem que és una trobada molt positiva perquè puguis veure, escoltar i viure les històries de cada una d’aquestes persones, que la comparteixen amb nosaltres per establir llaços d’humanitat, i perquè siguis valent i creguis en tu mateix, en el teu projecte i en les teves idees, perquè ets tu qui ha de canviar el mon.

Per això, aquest projecte està pensat exclusivament per tu, i tu ets la seva raó de ser. Des del Cicles Formatius del Sagrat Cor Sarrià, volem que creguis en tu i que posis ‘en les teves arrels, ales, i en les teves ales, arrels’, i volem donar-te el nostre recolzament, les eines, els recursos i el suport que necessites perquè creguis en tu i en la teva visió i projecte de vida, a partir d’experiències de professionals, experts, oradors, mentors, emprenedors joves o d’altres consagrats, professors especialistes i els alumnes de 2n cicle d’Administració i Finances, que organitzen la trobada.