fbpx

OFERTA EDUCATIVA

ESO

A l’ESO del Sagrat Cor Sarrià despertem en els nostres alumnes la seva inquietud per aprendre d’una manera autònoma i responsable.

Pedro Armengou, director d’ESO

Els preparem per enfrontar-se als reptes del futur. Els acompanyem en el seu procés personal i espiritual tot oferint-los una formació humana i cristiana.

La nostra metodologia és a la vegada tradicional i innovadora: utilitzem eines digitals, fomentem la didàctica amb rutines de pensament i afavorim el treball cooperatiu i per projectes. Realitzem activitats culturals i potenciem l’excel·lència traient el millor de cada alumne. Fomentem l’autonomia i les competències necessàries per a la vida.

Sistemes i eines digitals

Treball per projectes

Metodologia innovadora

Intercanvis internacionals

1r d'ESO

En arribar al primer curs de secundària, els alumnes es trobaran amb un equip de professors molt professionals que els acompanyaran en aquesta nova etapa. El tutor o tutora és una peça clau dins aquest equip.

A 1r d’ESO treballem una sèrie de competències de diferents matèries de manera diferent. Plantegem als alumnes quatre reptes durant el curs. Es treballa…

 • De forma col·laborativa per equips
 • Amb eines digitals
 • Amb l’ajuda de dos professors a l’aula
 • En tres sessions de 2 hores a la setmana

Els reptes de 1r estan relacionats amb el procés tecnològic, la salut, l’art i l’amabilitat (realitzats íntegrament en anglès).

  2n d'ESO

  A 2n d’ESO continuem treballant també algunes competències de diverses matèries per mitjà de reptes.

  Seguim les mateixes pautes que a 1r, però amb una dedicació de 4 hores a la setmana. Es plantegen als alumnes quatre reptes al llarg del curs relacionats amb el mètode científic, la creació literària, la sostenibilitat i la solidaritat.

  3r d'ESO

  3r d’ESO és un curs acadèmic molt exigent, els alumnes tenen moltes matèries curriculars, especialment en l’àmbit científic. Nosaltres hem procurat alleujar una mica la càrrega acadèmica, treballant algunes matèries d’una manera més pràctica i atractiva a través de tallers i laboratoris.

  4r d'ESO

  A 4t d’ESO els alumnes poden triar aproximadament un terç del seu currículum a través d’una sèrie d’assignatures optatives. Al nostre col·legi els orientem en l’elecció perquè configuren l’itinerari més adequat pensant en la seva projecció acadèmica postobligatòria.

  Com a complement a aquestes assignatures optatives, els oferim uns tallers teòrico-pràctics acords al seu itinerari: laboratoris, oratòria, cultura audiovisual, robòtica, Steam, emprenedoria o disseny 3D.

  Vols més informació?