OFERTA EDUCATIVA

ESO

A l’ESO del Sagrat Cor Sarrià despertem en els nostres alumnes la seva inquietud per aprendre d’una manera autònoma i responsable.

Pedro Armengou, director d’ESO

Els preparem per enfrontar-se als reptes del futur. Els acompanyem en el seu procés personal i espiritual tot oferint-los una formació humana i cristiana.

La nostra metodologia és innovadora: utilitzem eines digitals, fomentem la didàctica amb rutines de pensament i afavorim el treball cooperatiu i per projectes. Realitzem activitats culturals i potenciem l’excel·lència traient el millor de cada alumne. Fomentem l’autonomia i les competències necessàries per a la vida.

Vols conèixer el nostre dia a dia?

Visita el blog de l’ESO!

Sistemes i eines digitals

Treball per projectes

Metodologia innovadora

Intercanvis internacionals

 

Eduquem en el respecte, resolem conflictes i ens obrim als altres i a un món plural. Fem sortides i activitats de convivència i oferim intercanvis i experiències internacionals.

Treballem amb les famílies per tenir cura d’aquest seguiment i comptem amb el suport del Departament d’Orientació Psicopedagògica.

Durant dos mesos, els alumnes de 1r ESO realitzen el repte anomenat KINDNESS CHALLENGE, “How can we make life better with kindness?”.

L’objectiu principal d’aquest repte és que els alumnes siguin conscients i aprenguin la importància de ser bones persones i dur a terme accions socials i mediambientals que ho demostrin.

Vols més informació?