AMPA

Comissió de Noves Tecnologies

La Comissió de Noves Tecnologies es va crear amb l’objectiu de donar una orientació a les famílies (pares i fills) i ajudar l’escola a fomentar el bon ús dels mòbils.

La comissió de Noves Tecnologies té com a objectiu contribuir a l’aprenentatge en el bon ús de les noves tecnologies per part dels nostres fills/filles, tant dins com fora del col·legi i el maneig de les mateixes com a eines exclusivament pedagògiques.

 • L’acció de la Comissió engloba tota la família del Sagrat Cor: infants, famílies i comunitat educativa i treballa perquè sigui una acció coordinada.
 • Per tal d’ajudar a l’escola, proposem una sèrie d’accions que es podrien aplicar i organitzar per treure el màxim profit de les noves tecnologies, alhora que se’n controla l’ús en l’edat i les circumstàncies adequades, fent les famílies i els nens/es conscients dels riscos que es poden presentar.

Accions 2021-2022:

 • Alineament amb l’escola per actualitzar el codi de l’ús dels mòbils i els ordinadors dins l’escola. 
 • Instal·lació d’armaris per a mòbils a les aules de l’ESO
 • Instal·lació d’un tallafocs als ordinadors proporcionats pel col·legi perquè es limiti l’accés a continguts inadequats.


Accions 2023-2024: 

 • Campanya de sensibilització i conscienciació a les famílies sobre el bon ús de les NT:

– Coordinació amb el col·legi per aprofitar tots els canals i moments en què hi ha interaccions famílies/col·legi.
– Adaptació de la campanya a diferents franges d’edat o cicles.

 • Primera campanya llançada: “Compromís per endarrerir el lliurament dels Smartphones als nostres fills”:
  – Campanya llançada al novembre 2023
  – Creació d’una comunitat de famílies per reduir la pressió a l’entrega dels smarphones: Fins ara s’han sumat més de 140 famílies.