EXTRAESCOLARS 2023-2024

Campus

CAMPUS D’ESTIU 2023

Al campus d’estiu oferim diverses activitats per a que els nostres alumnes tinguin l’oportunitat de seguir creixent i aprenent  de forma creativa i divertida, a més de gaudir de les vacances.

 

Per aquest estiu 2023 oferim:

  Campus d’estiu amb anglès 2023

  Com cada any us oferim amb la mateixa il·lusió de sempre un campus d’estiu de caràcter lúdic i esportiu en el qual es pugui gaudir de múltiples i variades activitats esportives, compaginantles amb altres activitats lúdiques, plàstiques i  ediambientals. Sense oblidar-nos d’aprendre anglès de forma divertida.

  Per a nens i nenes des d’i3 a 6è de Primària.

  Descarregar PDF

  Inscriu-te!

  Campus de futbol i bàsquet 2023

  El nostre principal objectiu és que els nens gaudeixin amb la pràctica del seu esport preferit com a alternativa positiva d’oci, afavorint el correcte desenvolupament físic dels nostres joves esportistes tot inculcant valors bàsics per gaudir de l’esport  com l’ordre, el compromís, l’esforç, el respecte i el treball en equip.

  Per a nens i nenes des d’i5 a 2n d’ESO.

  Descarregar PDF

  Inscriu-te!

  Campus de voleibol 2023

  El nostre principal objectiu és que els nens gaudeixin amb la pràctica del seu esport preferit com a alternativa positiva d’oci, afavorint el correcte desenvolupament físic dels nostres joves esportistes tot inculcant valors bàsics per gaudir de l’esport com l’ordre, el compromís, l’esforç, el respecte i el treball en equip.

  Per a nens i nenes des d’i5 a 2n d’ESO.

  Descarregar PDF

  Inscriu-te!

  Campus de gimnàstica artística 2023

  El nostre principal objectiu és que els nens gaudeixin amb la pràctica del seu esport preferit com a alternativa positiva d’oci, potenciant els valors de la gimnàstica com son: l’esperit de superació, la capacitat de l’esforç, la constància i la companyonia.

  Per a nens i nenes des d’i5 a 2n d’ESO.

  Descarregar PDF

  Inscriu-te!

  Campus social Marges 2023

  El camp de Treball MARGES és una experiència de voluntariat formativa amb l’objectiu de què
  els joves que hi participin visquin un procés de transformació social en el món de la diversitat
  funcional.

  Per a joves de 17 a 21 anys.

  Descarregar PDF

  Inscriu-te!