fbpx

Emociona’t

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”50″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

ELS ALUMNES NO RECORDEN NI QUÈ DIEM, NI QUÈ FEM, SINÓ QUÈ SENTEN.

A l’escola Sagrat Cor de Sarrià apostem per l’educació de les emocions i dels valors. Per això neix el projecte EMOCIONA’T!

En aquest projecte agrupem nens i nenes de diferents cursos perquè l’aprenentatge natural entre grups d’edats diferents resulti més enriquidor i motivador. Afavorim la creació d’agermanaments entre alumnes, l’intercanvi d’emocions i experiències.

Comencem des de Parvulari amb els apadrinaments, on padrins i fillols s’ajuden i comparteixen vivències. Els més petits aprenen a identificar les seves emocions i a Primària seguim aquest projecte amb les tutories verticals, amb alumnes des de 1r fins a 6è a cada grup.

Realitzem una sèrie de dinàmiques a través de les quals els nostres alumnes posen nom a les pròpies emocions i a les dels altres, les expressen i les aprenen a gestionar.

Emociona’t pretén afavorir la convivència entre alumnes i aconseguir que siguin emocionalment saludables.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]