fbpx

Projecte Hort

[cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”50″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

PROJECTE HORT: UNA OPORTUNITAT EXCEPCIONAL

El projecte de l’hort comença amb una primera part a Parvulari on es planten algunes llavors a l’ecortina que tenen a l’aula.

 


 

Ecortina per a l’Ensenyament from ecortina on Vimeo.

 

Aquest primer pas de responsabilitat i cura de les plantes, va augmentant fins arribar al treball del veritable hort del col·legi, a 4t de Primària. Allà els alumnes sembren, reguen, recol·lecten, netegen… i finalment, es mengen la collita!

A l’hort els alumnes coneixen els diferents elements necessaris per al creixement de les plantes, verdures, hortalisses, etc, quins estris es requereixen, com s’eviten les plagues, com afecta el clima i la fauna a la collita, etc.

Aquesta és una activitat engrescadora que els permet valorar les feines del camp, treballar de manera cooperativa, sensibilitzar-los amb la natura i la sostenibilitat i conèixer el vocabulari específic.

D’aquesta manera descobreixen i valoren la importància de la cura del medi ambient i l’ofici de pagès i els agrada tant que molts d’ells s’animen a seguir realitzant aquestes tasques en petits horts casolans.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]