fbpx

Projecte #RoboCor

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

A les nostres classes de robòtica i programació garantim l’emoció per l’aprenentatge a partir del joc, la construcció i  el pensament computacional per a resoldre reptes.

Despertem les habilitats i competències del segle XXI. Fomentem les vocacions futures amb una metodologia STEAM i donant molta importància als valors.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_top=”40″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed” data_shortcode_id=”a7zjoq4y8a”][cmsmasters_column data_width=”1/2″ data_shortcode_id=”lpknzizddc”][cmsmasters_image shortcode_id=”v8nrswfon” align=”center” animation_delay=”0″]19233|https://www.sagratcorsarria.com/wp-content/uploads/2018/12/foto-robotica-01.jpg|full[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/2″ data_shortcode_id=”u27ssivxvp”][cmsmasters_text]

S de Science: introduïm el pensament i mètode científic

T de Tecnologia: conèixer els robots, les peces i eines i fer-ne un ús

E d’Enginyeria: Construir solucions viables als reptes proposats

A d’Art: amb creativitat, originalitat…

M de Matemàtiques: calculant el recorregut, el temps, la geometria…

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_top=”50″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed” data_shortcode_id=”ghneuh0xj”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”6m1inizspa”][cmsmasters_text]

La robòtica i la programació educativa formen part d’un sistema d’aprenentatge interdisciplinari que a través de l’ús de les noves tecnologies, utilitzades com a eix transversal, potencien les habilitats i les competències dels nostres alumnes.

Volem resoldre problemes de la vida quotidiana, vinculats als nostres projectes, amb reptes adaptats a cada edat, seguint el mètode científic.

Treballem l’objectiu STEAM per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques buscant l’equitat de gènere. El nostre eix #RoboCor treballa les STEAM des d’una perspectiva de valors i ètica on la  tecnologia sempre es posa al servei de les persones i té una funció social, personal i/o mediambiental.

Per aconseguir-ho treballem amb reptes que, mitjançant el treball cooperatiu i la construcció de robots, puguin resoldre’s. El pensament computacional, necessari per poder solucionar aquests problemes, es va entrenant des de ben petits.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_top=”40″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed” data_shortcode_id=”tmyjuknkog”][cmsmasters_column data_width=”1/2″ data_shortcode_id=”r3ax3zr9pp”][cmsmasters_image shortcode_id=”8di2ihpzfn” align=”center” animation_delay=”0″]19238|https://www.sagratcorsarria.com/wp-content/uploads/2018/12/foto-robotica-02.jpg|full[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/2″ data_shortcode_id=”fivoofnbe”][cmsmasters_image shortcode_id=”8bi663eel” align=”center” animation_delay=”0″]19240|https://www.sagratcorsarria.com/wp-content/uploads/2018/12/foto-robotica-03.jpg|full[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”50″ data_padding_bottom=”70″ data_shortcode_id=”q1jxjni54s”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”afkr7zi1hs”][cmsmasters_text]

Treballem les STEAM a través de la robòtica des d’infantil, amb les divertides Bee-Bot, robots amb forma d’abelles, passant pels empàtics Dash and Dot, els increïbles WeDo i els més complexos LEGO Mindstorms dels alumnes més grans.

També treballem diferents llenguatges de programació, com Scratch, i diferents tipus de plaques, com micro:bit i Makey-Makey, que són microcontroladors per interactuar amb el món real.

A més, a l’extraescolar i al campus d’estiu de robòtica, els alumnes, des de primer de Primària fins a l’ESO, poden ampliar els seus coneixements tecnològics, tot treballant cooperativament i fomentant la creativitat.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]