fbpx

Emprenedoria Three

EL COL·LEGI

Emprenedoria

Què vols fer? Què busques? A què et vols dedicar? Qui et pot ajudar? Coneixes algú que ho faci o hagi fet? Quant vols guanyar?
Són algunes de les preguntes que passen pel teu cap i no tenen resposta. Però si ets emprenedor o tens una idea que vols implantar al mercat des de fa molt de temps i no saps com, ni amb qui fer-ho, llavors les teves preguntes necessiten una resposta més específica i experimentada.

El projecte d’emprenedoria

El projecte d’Emprenedoria pretén solucionar alguns d’aquests dubtes, per orientar-te, per remoure el teu cap, per ajudar-te a que et llencis, perquè vegis que no estàs sol i que hi ha molta gent i moltes institucions desitjant que projectes com el teu vegin la llum.

El departament d’Administració i Finances dels Cicles Formatius del Col·legi Sagrat Cor Sarrià organitza cada any una trobada d’experts en Emprenedoria, de convidats que han implantat les seves idees i que ens expliquen les seva experiència personal, de joves promeses plenes d’il·lusió, o de grans projectes que han triomfat, per poder ajudar-te i orientar-te, de persones que amb el seu projecte, les seves ganes i plenes de valor i d’il·lusions, han arriscat tot el que tenen per creure en la seva idea, en el seu projecte de vida.

Ets tu qui ha de canviar el món
Creiem que és una trobada molt positiva perquè puguis veure, escoltar i viure les històries de cada una d’aquestes persones, que la comparteixen amb nosaltres per establir llaços d’humanitat, i perquè siguis valent i creguis en tu mateix, en el teu projecte i en les teves idees, perquè ets tu qui ha de canviar el mon.

Per això, aquest projecte està pensat exclusivament per tu, i tu ets la seva raó de ser. Des del Cicles Formatius del Sagrat Cor Sarrià, volem que creguis en tu i que posis ‘en les teves arrels, ales, i en les teves ales, arrels’, i volem donar-te el nostre recolzament, les eines, els recursos i el suport que necessites perquè creguis en tu i en la teva visió i projecte de vida, a partir d’experiències de professionals, experts, oradors, mentors, emprenedors joves o d’altres consagrats, professors especialistes i els alumnes de 2n cicle d’Administració i Finances, que organitzen la trobada.