INSTAL·LACIONS I SERVEIS

Espais educatius

Oratori de la Mare de Déu

A més de l’església, el col·legi disposa també d’un oratori més petit i acollidor. Allà celebrem moments d’oració més íntims, misses pedagògiques o moments de reflexió individuals o en grups reduïts.

Galeria coberta

La galeria coberta és un espai molt ampli i acabat de reformar per tal de donar-li diferents usos. Allà s’hi realitzen projectes en grups, activitats extraordinàries i tallers com el de teatre o el d’expressió de sentiments i emocions.

Saló d’actes

El saló d’actes té un aforament de 200 persones. Amb projector d’imatges i aire condicionat, allà s’acostumen a celebrar conferències, concerts, reunions, formacions i cursets, entre d’altres esdeveniments.

Aules de robòtica i programació

Al col·legi treballem les competències digitals de forma transversal a les aules, on els alumnes disposen d’iPads, robots (Beebots, Dash, Bluebots) i pantalles digitals interactives.

Comptem també amb aules dissenyades especialment per la robòtica i la creativitat.

Aquestes aules estan equipades amb robots Wedo 2.0, Mindstorms, Makey Makey, Microbit, equips de Lego –creativitat, màquines senzilles Lego i taules per assolir els reptes que planteja la First Lego League en la programació de robots. També compten amb ordinadors, iPads i chroma amb pantalla verda.

Aula Chroma

L’aula Chroma i de competències digitals permet treballar l’edició d’imatges i la composició.

Aquest espai, juntament amb les dues aules de robòtica i programació i l’aula informàtica amb impressora en 3D, són espais essencials del col·legi que afavoreixen l’adquisició de competències digitals i afavoreixen les bones practiques i la ètica en l’ús de la tecnologia.

Sala multisensorial

A l’edifici de Nadís, tenim la sala multisensorial. L’anomenem “Sala Messi” perquè va ser un regal d’en Leo Messi. Aquesta sala pretén estimular els sentits i motivar els alumnes per a realitzar tasques que els ajudin a desenvolupar al màxim les seves percepcions.

Laboratoris

El col·legi disposa de dos laboratoris.

El laboratori de química està equipat amb campana de gasos, nevera, congelador, encenedors, bidó d’aigua destil·lada, dutxa, renta-ulls, trompes de buit i productes químics diversos.

El laboratori de física està dotat amb encenedors Bulsen, col·leccions de roques, minerals i fòssils, entre d’altres.

Els laboratoris s’utilitzen per assignatures de Ciències Naturals, Física, Química i Tecnologia. L’utilitzen els alumnes de Primària i d’ESO per tal de realitzar pràctiques relatives a aquestes àrees: disseccions, experiments amb gasos, anàlisi de minerals, combinacions d’elements químics, estudis del cos humà, etc.

Sala d’ARTS & CRAFTS

La sala de dibuix i disseny gràfic de l’ESO encara conserva el seu artístic estat original. S’ha anat adaptant als nous temps i ara compta amb ordinadors portàtils i projector, una taula per projectes en grup, taules adaptades pel treball de dibuix vertical i una àrea de manualitats amb tot el necessari per a treballar amb diferents tècniques i materials: cartolines, argila, etc.

Aula taller Educació
Infantil de Cicles
Formatius

Aquesta aula està dissenyada per simular una aula d’Educació Infantil. S’utilitza principalment per a la formació dels alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior d’Educació Infantil. Allà es realitzen sessions pràctiques de psicomotricitat, pràctiques d’hàbits i rutines d’higiene, alimentació i descans. També es fan pràctiques de disseny d’espais de joc.

Aula taller sociosanitari
de Cicles Formatius

L’aula sociosanitària està distribuïda en dos espais que simulen per un costat una cuina i per l’altre, un dormitori d’un habitatge o residència. S’utilitza principalment per a la formació dels alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en situació de Dependència.

Allà s’hi realitzen pràctiques de:

  • Mobilització, trasllat i deambulació
  • Assistència sanitària
  • Mesura i registre de constants vitals
  • Administració d’àpats
  • Realització de menús adaptats a diferents necessitats individuals
  • Tècniques de massatge, tècniques hidrotermals i tècniques de fred-calor
  • Tècniques de neteja i higiene personal
  • Prevenció i tractament d’úlceres
  • Recollida d’eliminacions
  • Gestió de trucades de teleassistència…

 

Aula rosetó

És una gran aula molt versàtil per al desenvolupament d’activitats amb grups flexibles com teatre, jornades espirituals, formacions i extraescolars.

Jardí infantil

El temps d’esbarjo també és temps educatiu. Els nostres patis i jardins ofereixen diferents espais de joc amb propostes diferents, segons l’edat, per a que els nostres alumnes gaudeixin de temps lúdic on relacionar-se amb els seus companys i compartir jocs, interessos i aficions i desenvolupar la seva part més creativa i social en condicions òptimes de confort i seguretat.