fbpx
CICLES FORMATIUS

CFGS Integració Social

FP DUAL

Família Serveis Socioculturals i a la comunitat

2 cursos

Horari intensiu de matí

449 hores de pràctiques

Vols saber més?

Descarrega la fitxa del curs

Cicle destinat a la formació de professionals qualificats que treballin en l’àmbit de les persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social. L’alumnat serà capaç de programar, organitzar, implementar i avaluar les intervencions d’integració social aplicant estratègies i tècniques específiques, promovent la igualtat d’oportunitats i actuant en tot moment amb una actitud de respecte cap a les persones destinatàries.

Podràs treballar en institucions públiques i privades en el sector dels serveis a les persones: assistencial, educatiu, de suport a la gestió domèstica i psicosocial, i en el sector dels serveis a la comunitat: atenció psicosocial a col·lectius i persones en desavantatge social, mediació comunitària, inserció ocupacional i laboral, i promoció d’igualtat d’oportunitats i defensa dels drets de les víctimes de violència de gènere i dels seus fills.

“He recibido desde el minuto uno que entré por la puerta una acogida total, respeto, compresión, he recibido mucho aprendizaje, no sólo de los profesores si no de mis compañeros”
Leandro Carranza, alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social

Dubtes? Escriu-nos!

1 + 14 =