fbpx

CICLES FORMATIUS

Som internacionals

Erasmus+

Selecciona el teu destí

Erasmus+ és un programa de la Unió Europea que dóna suport al desenvolupament professional de les persones que treballen en l’àmbit de la formació professional (CCFF) a través de períodes de formació a l’estranger. Aquests períodes, d’aproximadament vuit setmanes, poden consistir en unes pràctiques (convalidables amb la FCT), un aprenentatge per observació o un període d’observació en centres de Formació Professional, empreses, organismes públics, interlocutors socials, instituts de recerca o organitzacions no governamentals o en qualsevol altra organització pertinent radicada en un país del programa Erasmus+.

L’any passat el col·legi va obtenir la renovació de la carta Erasmus d’Educació Superior (TIRI) per al període 2021-2027.

El col·legi porta gairebé 10 anys participant en el programa Erasmus+ amb una mitjana de 4 alumnes per curs. 2 alumnes de Grau Mitjà i 2 de Grau Superior. Aquest curs 2021-2022, 5 alumnes realitzaran les seves estades a França, Finlàndia, Bèlgica, Dinamarca i Alemanya.

Cristina Polo, Dinamarca

“Em dic Cris i la meva experiència d’Erasmus a Viborg (Dinamarca) va ser i ha estat la millor experiència de la meva vida. Vaig estar vivint 2 mesos i mig allí, on feia pràctiques en una escola infantil i vaig aprendre moltíssim, ja que el sistema danès és bastant diferent a l’espanyol. Vaig poder aprendre diferents maneres d’ensenyar, de dinamitzar una classe i fins i tot entendre la seva cultura a nivell pedagògic. En general, em va obrir molt més la ment i la meva manera de veure les coses tant a nivell educatiu com personal. Gràcies a aquest Erasmus, el meu rumb ha canviat completament i temps després, vaig tenir l’oportunitat de tornar a l’estranger.”

Oriol Ayora, Toulousse

“A l’Erasmus a Toulousse (França) vaig poder treballar i viure el món laboral en el meu sector, treballant tots els dies colze a colze amb els meus companys/es i prenent consciència de les responsabilitats que això comporta. Però no només vaig treballar, també vaig poder conèixer la ciutat i gaudir del que significa viure sol/a a un país nou . Ha estat una experiència que recomano a aquells i aquelles que els agradin els reptes, ja que no només treballaràs, sinó també a aprendre l’idioma i a desenvolupar-te en el seu país. Per a mi ha significat sortir de la meva zona de confort i obligar-me a adaptar-me i afrontar coses que mai vaig pensar que arribaria a fer.”

Cambridge Exams

Preparat per a obtenir el First Certificate
en anglès? T’ajudem!

Som Centre Preparador oficial d’exàmens Cambridge el que significa que al llarg del curs preparem als nostres alumnes a afrontar amb èxit els exàmens. Aquestes proves es realitzen en el col·legi i la formació els alumnes la reben dins del seu horari lectiu de l’assignatura d’anglès.

Anglès extraescolar

POWERED BY ASTON SCHOOL

Classes d’anglès per a Cicles Formatius Sagrat Cor Sarrià 20-21

La competència lingüística, un actiu essencial en l’àmbit professional.

A CCFF de Sagrat Cor Sarrià impartim cursos d’anglès per a tots els nivells i també específics de preparació per a presentar-se als exàmens oficials de Cambridge amb les màximes garanties.

Els cursos estan impartits per teachers nadius, bilingües i qualificats, amb experiència en l’ensenyament d’anglès amb alumnes joves. Les classes estan enfocades per a ajudar a l’alumne a que s’expressi amb més seguretat, millori en totes les competències (comprensió, escolta, parla, lectura i escriptura), que el pugui acreditar amb els examens oficials i aprofiti millor les oportunitats professionals que en breu se li presentaran.

Aquest any, domina l’anglès amb nosaltres!

Millorar les teves competències lingüistiques afegirà valor al teu currículum, millorarà les teves perspectives de feina i et permetrà treballar o estudiar a l’extranger.

LES CLASSES

 • Dinàmiques
 • Interactives
 • Originals
 • En un ambient exclusiu en Anglès
 • Participatives / col·laboratives
 • En grups reduïts
 • Molt enfocades en millorar totes les competències lingüístiques i en adquirir les habilitats necessàries per a realitzar els examens oficials amb més confiança i millor coneixement.

LA NOSTRA WORKFORCE: ELS PROFESSORS

 • Nadius, bilingües, qualificats
 • Experts en tractar amb alumnes joves
 • Creatius i motivats
 • Divertits i interactius
 • Amb experiència en l’ensenyament de tècniques per a superar amb èxit els examens oficials de Cambridge.

El programa es pot iniciar a 2n o 3r d’ESO i finalitza un cop haver assolit els 6 crèdits exigits als Estats Units i que representen el 25% del currículum del High School americà. El 75% restant es convalida aprovant els crèdits del Batxillerat espanyol.