fbpx
CICLES FORMATIUS

Projectes

Jornada
d’Emprenedoria

Els alumnes de la branca d’Administració i Finances organitzen cada any una trobada que els permet entrar en contacte directe amb persones que, amb il·lusió ganes i empenta, han tirat endavant amb èxit les seves idees i els seus projectes empresarials.

Hi havia una vegada

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed mollis dolor in massa sagittis auctor. Suspendisse volutpat sollicitudin augue. Donec malesuada volutpat ornare. Cras rhoncus tellus eu dictum volutpat.

Banc de Sang

Els alumnes dels cicles de Grau Mitjà de Gestió administrativa i d’Atenció a persones en situació de dependència participen en les campanyes de donació de sang que acull l’escola. Participen sensibilitzant i conscienciant sobre la importància de donar sang i col·laborar de manera solidària en aquests projectes.

Save the Children

Cada any des de Cicles Formatius s’organitza la jornada Save the Children. Amb aquesta jornada, el centre recull una aportació d’alumnes i professors per a la campanya solidària Save the children, en la que hi participa realitzant activitats esportives.

NEWSCor

El projecte NewsCor un és projecte impulsat pels alumnes d’Administració i Finances. Amb la publicació d’un diari gaudeixen de l’experiència d’exercir com a reporters, editors, fotògrafs, dissenyadors i totes les tasques que comporta l’activitat periodística.

FP Emprèn

Des de l’escola impulsem als alumnes a presentar els seus projectes als Premis FPemprèn, un reconeixement públic als millors projectes empresarials realitzats per estudiants de Formació Professional dels instituts i centres d’FP de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana.