Qui som?

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

ESO

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”sxwinwmclj” data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/2″ data_shortcode_id=”i88pcivucm”][cmsmasters_text]

A l’ESO del Sagrat Cor Sarrià procurem que els nostres alumnes despertin la seva inquietud per aprendre d’una manera autònoma i responsable.

Els preparem per enfrontar-se als reptes del futur. Els acompanyem en el seu procés personal i espiritual tot oferint-los una formació humana i cristiana.

La nostra metodologia és innovadora: utilitzem eines digitals, fomentem la didàctica amb rutines de pensament i afavorim el treball cooperatiu i per projectes. Realitzem activitats culturals i potenciem l’excel·lència traient el millor de cada alumne. Fomentem l’autonomia i les competències necessàries per a la vida.

Eduquem en el respecte, resolem conflictes i ens obrim als altres i a un món plural. Fem sortides i activitats de convivència i oferim intercanvis i experiències internacionals.

Treballem amb les famílies per tenir cura d’aquest seguiment i comptem amb el suport del Departament d’Orientació Psicopedagògica.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/2″ data_shortcode_id=”wa8ync3x9w”][cmsmasters_image shortcode_id=”vd96cc6awq” align=”center” link=”https://www.sagratcorsarria.com/wp-content/uploads/2018/11/foto-eso-01.jpg” animation_delay=”0″]17533|https://www.sagratcorsarria.com/wp-content/uploads/2018/11/foto-eso-01-860×575.jpg|post-thumbnail[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]