fbpx

Batxillerat Dual

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”50″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

ADREÇAT A ALUMNES QUE COMENCEN 2N O 3R D’ESO

 

 

El col·legi ofereix la possibilitat de cursar el Batxillerat o Diploma Dual per a potenciar l’aprenentatge de l’anglès i obrir-se a d’altres cultures i formes d’aprendre. Amb aquest objectiu, tenim signat un conveni des del curs 2013-2014 amb “Academica Corporation”, una de les principals institucions educatives dels Estats Units, que permet obtenir als alumnes que s’hi inscriguin, cursar simultàniament la doble titulació del Batxillerat espanyol – de forma presencial- i la High School americana –de forma virtual-.

El programa es pot iniciar a 2n o 3r d’ESO i finalitza un cop haver assolit els 6 crèdits exigits als Estats Units i que representen el 25% del currículum del High School americà. El 75% restant es convalida aprovant els crèdits del Batxillerat espanyol.

Els tres objectius principals del programa “Diploma Batxillerat Dual” es basen en:

  • Immersió Lingüística, en un entorn d’estudi i treball.
  • Immersió Tecnològica, 100% Online. Domini en l’ús de les tecnologies d’aprenentatge digital: plataformes, tutors, live sessions, etc.
  • Immersió Personal, en la gestió del temps, esforç, responsabilitat, organització, autonomia i maduresa de l’alumne a nivell d’estudi i planificació de la feina.

La distribució de les assignatures a realitzar, començant a 2n d’ESO, és la següent:

  • 2n d’ ESO: 1 assignatura English
  • 3r d’ESO: 2 assignatures English &  Life Management Skills
  • 4t d’ESO: 2 assignatures US History &  assignatura optativa
  • 1r de Batxillerat: 1 assignatura US Government/Economics

El curs està dividit en dos semestres:

setembre/octubre  –  gener/febrer
gener/febrer – maig/juny

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]