fbpx

Tot el col·legi es reuneix a la missa de Mater

octubre 20, 2018

El pavelló del col·legi va ser l’espai escollit per celebrar la missa en honor a Mater, patrona de totes les escoles del Sagrat Cor, festivitat que se celebra el 20 d’octubre.

A la cerimònia, oficiada per Mn. Joan Badia van poder assistir tots els alumnes i professors del Sagrat Cor de Sarrià, a més dels convidats especials com antics alumnes i antics professors de l’escola. Membres d’altres centres del Sagrat Cor i alguns pares tampoc van voler perdre la celebració.

Totes les seccions del col·legi, des de Parvulari fins Cicles Formatius, van participar per dotar de contingut i significat a la missa, una de les celebracions més importants dins el calendari escolar.

Tots els convidats, alumnes i professors van poder gaudir després de la tradicional ensaïmada que es va repartir durant tot el dia i amb la qual es van delectar tots els que la van provar.

Un dia molt assenyalat per agrair-li moltes coses a Mater i demanar-li un bon impuls per a aquest curs.

 

Més notícies…

Articles relacionats

Somiar alt com Marco Polo

Somiar alt com Marco Polo

Enguany ens hem convertit en grans exploradors i comerciants com Marco Polo, un viatge educatiu que va començar al setembre i acaba al juny on hem recorregut els continents des d'Europa fins a Àsia, passant per Àfrica. Com a bons aventurers i aventureres en el nostre...

Llegir està de moda!

Llegir està de moda!

Entrar en una biblioteca és entrar en un món màgic on tens l'oportunitat de gaudir de mil aventures i de trobar un espai tranquil que fa que t'envolti un ambient de pau i serenitat. De cop, es para el temps i el ritme veloç del nostre dia a dia s'atura. És un temps...