fbpx

Somiar alt com Marco Polo

Enguany ens hem convertit en grans exploradors i comerciants com Marco Polo, un viatge educatiu que va començar al setembre i acaba al juny on hem recorregut els continents des d’Europa fins a Àsia, passant per Àfrica.


Com a bons aventurers i aventureres en el nostre viatge hem descobert moltes coses noves i interessants Voleu saber-les? Anem allà!


Hem après molt  sobre els animals que Marco Polo va veure per primera vegada, com són els rinoceronts, cocodrils o els elefants. Un dels insectes més fascinants que hem descobert són els cucs de seda, que són molt suaus.
Els hem tingut en l’escola amb els quals hem pogut descobrir amb ells el cicle de la vida de les papallones, des de ser un ou, passant per ser larva on li hem hagut de donar moltes fulles de morera per a menjar i així crear el capoll de seda perquè després neixi la papallona.


Heu sentit alguna vegada parlar sobre la ruta de la seda? Sabeu per què es diu així? Exacte, pels cucs de seda! Era una ruta comercial des d’Àsia fins a Europa on es comprava i venien pedres precioses, teles i noves espècies com és el gingebre, canyella, pebre… Nosaltres hem omplert els nostres sentits amb les seves olors i sabors i també hem creat pintures naturals amb elles amb els nostres companys de 6è de primària.

Hem descobert totes les aventures que es poden viure fent la volta al món en 80 dies com va fer Phileas Fogg en el teatre de Sarrià i també ens hem convertit en actors i actrius representant l’obra de teatre de Marco Polo.


Nosaltres com Marco Polo hem somiat molt alt per tot el món, descobrint i aprenent sobre els continents que forma la terra, els animals i insectes del món, les espècies, el comerç i el divertit que és viatjar, Ha estat una aventura educativa al·lucinant recórrer el món com autèntics exploradors!

Articles relacionats

Llegir està de moda!

Llegir està de moda!

Entrar en una biblioteca és entrar en un món màgic on tens l'oportunitat de gaudir de mil aventures i de trobar un espai tranquil que fa que t'envolti un ambient de pau i serenitat. De cop, es para el temps i el ritme veloç del nostre dia a dia s'atura. És un temps...

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...