fbpx

Llegir està de moda!

Entrar en una biblioteca és entrar en un món màgic on tens l’oportunitat de gaudir de mil aventures i de trobar un espai tranquil que fa que t’envolti un ambient de pau i serenitat. De cop, es para el temps i el ritme veloç del nostre dia a dia s’atura. És un temps únic!


Quan arribes a qualsevol biblioteca, ja sigui de barri o escolar, els nens i nenes se’ls desperta un interès bàrbar i una il·lusió innocent per agafar tots aquells llibres que els crida l’atenció. Cal aprofitar aquests instants per aconseguir que els nostres nens i nenes els aflori realment el plaer per la lectura! Una lectura que els obrirà una finestra enorme a nous coneixements i infinites aventures.


Per això des de l’escola volem que els nostres alumnes siguin coneixedors i sobretot usuaris de les diferents biblioteques del barri. És per aquesta raó que cada curs de primària visita una de les biblioteques del nostre entorn.


A més a més, els alumnes del SCS tenen la sort de disposar de dues biblioteques, una infantil i una de grans, al mateix col·legi
A partir de 3r de primària ja són usuaris del servei de préstec i són propietaris del carnet de Ratulec, que és el que et permet treure llibres en condició de préstec.

Els mestres de primària aprofitem qualsevol racó per crear un espai de Ratulec. Es tracta d’un espai fora de l’aula que els alumnes han d’autogestionar-se i poden gaudir d’una varietat gegant de llibres i contes.

Pares i mares, avis i àvies us animem a que us sumeu a aquestes iniciatives i visqueu la lectura amb els vostres fills en el vostre dia a dia!


A primària des de ben petits ja saben que… llegir està de moda!

Articles relacionats

Somiar alt com Marco Polo

Somiar alt com Marco Polo

Enguany ens hem convertit en grans exploradors i comerciants com Marco Polo, un viatge educatiu que va començar al setembre i acaba al juny on hem recorregut els continents des d'Europa fins a Àsia, passant per Àfrica. Com a bons aventurers i aventureres en el nostre...

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...