Premiats a la XI Olimpíada d’Economia

maig 8, 2019

La nostra alumna Alexia Bové, estudiant de 2n de Batxillerat, ha aconseguit el tercer lloc a la fase local de la XI Olimpíada d’Economia, un mèrit que li permetrà participar a la fase estatal que enguany se celebrarà a la Universitat Autònoma de Madrid els dies 25, 26 i 27 de juny. A més també obtindrà el 25% de gratuïtat de la matrícula del primer curs universitari en alguna de les titulacions de grau que ofereix la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

En cas de guanyar també la fase nacional, podrà presentar-se a la Olimpíada Internacional a Sant Petersburg amb totes les despeses cobertes.

L’Olimpíada d’Economia és un concurs de caràcter acadèmic i educatiu amb l’objectiu fonamental de estimular l’estudi de l’Economia de l’Empresa entre joves amb capacitat reflexiva i emprenedora, oferint-los  la possibilitat de participar amb esperit esportiu en una competició d’àmbit regional i nacional i premiant-los en reconeixement a la seva excel·lència acadèmica.

Actualment, 44 facultats d’Economia i Empresa participen i col·laboren en el desenvolupament d’aquest esdeveniment.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...