fbpx

Premiats a la XI Olimpíada d’Economia

maig 8, 2019

La nostra alumna Alexia Bové, estudiant de 2n de Batxillerat, ha aconseguit el tercer lloc a la fase local de la XI Olimpíada d’Economia, un mèrit que li permetrà participar a la fase estatal que enguany se celebrarà a la Universitat Autònoma de Madrid els dies 25, 26 i 27 de juny. A més també obtindrà el 25% de gratuïtat de la matrícula del primer curs universitari en alguna de les titulacions de grau que ofereix la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

En cas de guanyar també la fase nacional, podrà presentar-se a la Olimpíada Internacional a Sant Petersburg amb totes les despeses cobertes.

L’Olimpíada d’Economia és un concurs de caràcter acadèmic i educatiu amb l’objectiu fonamental de estimular l’estudi de l’Economia de l’Empresa entre joves amb capacitat reflexiva i emprenedora, oferint-los  la possibilitat de participar amb esperit esportiu en una competició d’àmbit regional i nacional i premiant-los en reconeixement a la seva excel·lència acadèmica.

Actualment, 44 facultats d’Economia i Empresa participen i col·laboren en el desenvolupament d’aquest esdeveniment.

Articles relacionats

Somiar alt com Marco Polo

Somiar alt com Marco Polo

Enguany ens hem convertit en grans exploradors i comerciants com Marco Polo, un viatge educatiu que va començar al setembre i acaba al juny on hem recorregut els continents des d'Europa fins a Àsia, passant per Àfrica. Com a bons aventurers i aventureres en el nostre...

Llegir està de moda!

Llegir està de moda!

Entrar en una biblioteca és entrar en un món màgic on tens l'oportunitat de gaudir de mil aventures i de trobar un espai tranquil que fa que t'envolti un ambient de pau i serenitat. De cop, es para el temps i el ritme veloç del nostre dia a dia s'atura. És un temps...