Aturada pel Medi Ambient

setembre 30, 2019

El Sagrat Cor Sarrià s’ha adherit també al suport de la manifestació climàtica celebrada a Barcelona. Com escola hem mostrat el nostre recolzament a aquesta causa ja que tots hi estem implicats.

Per això s’ha realitzat una aturada de les classes durant el qual els alumnes de Cicles Formatius han llegit un manifest que s’ha pogut escoltar a tota l’escola i que ha servit per reflexionar sobre la cura i el respecte que hem de tenir tots pel Medi Ambient.

Ha estat un dia durant el qual des de les seccions s’han realitzat diverses activitats per tal de sensibilitzar a l’alumnat vers el nostre entorn. Des de Primària i Cicles Formatius s’ha decorat el pati de l’escola amb llaços i pancartes en els quals han expressat el que poden fer ells per contribuir a ajudar i cuidar el planeta i també conscienciar a les famílies que vinguin al col·legi.

 

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...