fbpx

Aturada pel Medi Ambient

setembre 30, 2019

El Sagrat Cor Sarrià s’ha adherit també al suport de la manifestació climàtica celebrada a Barcelona. Com escola hem mostrat el nostre recolzament a aquesta causa ja que tots hi estem implicats.

Per això s’ha realitzat una aturada de les classes durant el qual els alumnes de Cicles Formatius han llegit un manifest que s’ha pogut escoltar a tota l’escola i que ha servit per reflexionar sobre la cura i el respecte que hem de tenir tots pel Medi Ambient.

Ha estat un dia durant el qual des de les seccions s’han realitzat diverses activitats per tal de sensibilitzar a l’alumnat vers el nostre entorn. Des de Primària i Cicles Formatius s’ha decorat el pati de l’escola amb llaços i pancartes en els quals han expressat el que poden fer ells per contribuir a ajudar i cuidar el planeta i també conscienciar a les famílies que vinguin al col·legi.

 

Articles relacionats

Somiar alt com Marco Polo

Somiar alt com Marco Polo

Enguany ens hem convertit en grans exploradors i comerciants com Marco Polo, un viatge educatiu que va començar al setembre i acaba al juny on hem recorregut els continents des d'Europa fins a Àsia, passant per Àfrica. Com a bons aventurers i aventureres en el nostre...

Llegir està de moda!

Llegir està de moda!

Entrar en una biblioteca és entrar en un món màgic on tens l'oportunitat de gaudir de mil aventures i de trobar un espai tranquil que fa que t'envolti un ambient de pau i serenitat. De cop, es para el temps i el ritme veloç del nostre dia a dia s'atura. És un temps...