El SCS present al Boston Innovation Ecosystem Seminar

octubre 15, 2019

El Sagrat Cor Sarrià a través de la coordinació de Emprèn FP ha participat al Boston Innovation Ecosystem Seminar, organitzat per Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació.

En aquesta missió han participat diferents agents del sistema d’emprenedoria i foment del talent de Catalunya, com ho són personal i professorat de Emprèn FP, Innova FP, professorat premiat al  iFEST Countdown, agents econòmics de l’ecosistema català, representants universitaris i representació institucional del Departament d’Educació.

Aquesta participació ha permès conèixer un ecosistema d’innovació de referència global que promou l’emprenedoria i el talent. Boston exerceix com a epicentre de les startups més innovadors de la BIO i les TIC aplicades al sector salut i també com a centre de desenvolupament de FAB-LABS i cultura makers. A resultat enriquidor poder conèixer el seu entorn educatiu, no només per la notorietat de les seves universitats sinó també per l’èxit en la seva transferència de la tecnologia i coneixement cap a la societat.

Durant l’estada hem assistit a visites de primer nivell, s’han visitat diversos centres universitaris, assistit a panells i taules rodones d’emprenedors de referència, conegut acceleradores, incubadores, centres d’innovació,… que han contribuït al fet que tots els participants hàgim tornat amb una visió holística de l’èxit de l’ecosistema de Boston i alhora una major xarxa de coneixement que s’ha creat entre els participants.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...