fbpx

Pla de desenvolupament educatiu a Guinea Equatorial

octubre 22, 2019

La Nina Pascual, professora de Cicles Formatius del Sagrat Cor Sarrià i Formadora consultora de Trilema Espanya ha participat en el Projecte d’Enfortiment Institucional del Sistema Educatiu a Guinea Equatorial, organitzat per Fere-Ceca i el Ministeri d’Educació, Ensenyament Universitari i Esports.

Aquest projecte, que forma part del programa ‘Enfortiment del sistema educatiu de Guinea Equatorial per la millora de la qualitat de l’educació bàsica al país’, i que es porta a terme des de l’any 2014, té com a objectiu participar d’un procés de diagnòstic i valoració de necessitats dels centres públics i concertats del país i realitzar una formació permanent del professorat i personal directiu. Està finançat per l’Agencia Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) i liderat per Escoles Catòliques.

L’avaluació de l’acompliment docent, classes de model o lideratge directiu són alguns dels temes que es tractaran en les formacions presencials. En aquesta ocasió, el viatge portarà el projecte a les ciutats de Malabo, Bata, Ebebiyin i Evinayong.

                                                   

Articles relacionats

Somiar alt com Marco Polo

Somiar alt com Marco Polo

Enguany ens hem convertit en grans exploradors i comerciants com Marco Polo, un viatge educatiu que va començar al setembre i acaba al juny on hem recorregut els continents des d'Europa fins a Àsia, passant per Àfrica. Com a bons aventurers i aventureres en el nostre...

Llegir està de moda!

Llegir està de moda!

Entrar en una biblioteca és entrar en un món màgic on tens l'oportunitat de gaudir de mil aventures i de trobar un espai tranquil que fa que t'envolti un ambient de pau i serenitat. De cop, es para el temps i el ritme veloç del nostre dia a dia s'atura. És un temps...