El Sagrat Cor Sarrià acull la VII Jornada d’Emprenedoria

novembre 15, 2019

El dimecres 13 de novembre el Sagrat Cor Sarrià va acollir la VII Jornada d’Emprenedoria, que com cada any organitzen els alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances.

La Jornada d’enguany,  batejada com ‘ECOEMPRENEDORIA’, va posar l’accent en la conscienciació actual i de les pròximes generacions sobre la importància de la sostenibilitat, l’economia circular, l’economia de recursos i la reutilització dels mateixos, la smart city a Barcelona i l’ús adequat de les tecnologies aplicades en aquests àmbits.

L’acte va tenir el plaer de  comptar amb la presència de personalitats molt relacionades amb aquestes temàtiques:

  • Raimon Puigjaner, cofundador de l’empresa Roots for Sustainibility
  • Marta Anglada, responsable del Departament de Sostenibilitat de Laboratoris Ferrer
  • María Monzó, directora d’Innovació i Coneixement a Aigües de Barcelona
  • Daniel Urbiztondo, director general Arelsa
  • Pilar Benitez, content manager i cofundadora de Go Pure
  • Neus Olea, directora d’operacions de Smart Space i responsable d’innovació de AEBALL
  • Almudena Castillo, promotora del talent emprenedor i de l’ecosistema de startups a Catalunya Emprèn
  • Patricia Rovira, coordinadora de la Secretaria Técnica Barcelona + Sostenible (Agenda 21)

La paraula ‘futur’ va ser la més repetida durant una jornada que va brindar als alumnes la possibilitat d’escoltar el testimoni de professionals  que han implantat les seves idees i als quals van poder preguntar sobre  la seva experiència personal, grans projectes que han triomfat per poder orientar-se, les seves ganes plenes de valor i d’il·lusions, el seu esperit emprenedor i la manera de dotar els seus projectes d’una responsabilitat ecològica molt necessària actualment.

La Jornada d’Emprenedoria permet als  alumnes trobar recolzament, eines, recursos i suport que els ajudin en la visió de projectes presents o futurs a partir d’aquestes experiències professionals, experts i altres emprenedors amb els qui poden establir contacte durant la jornada. El poder comptar amb veus més específiques i experimentades és un valor afegit que ajuda a encaminar els projectes emprenedors que poden sorgir dels nostres alumnes.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...