Celebrem la festa de Mater

El dia 20 d’octubre vam celebrar una de les festivitats més esperades a l’escola i a tota la Societat del Sagrat Cor, la Festa de Mater Admirabilis, un dia especial de celebracions, però també de pregària i reflexió.

Tot i la situació excepcional en què ens trobem actualment tot el col·legi es va unir a primera hora per celebrar la Santa Missa de manera telemàtica, cada classe des de la seva aula. Hi van participar des de Parvulari fins Cicles Formatius, demostrant la implicació de tots en el dia de la nostra Mare de Déu. Contemplant el seu rostre tranquil vam poder parar-nos a mirar el nostre interior i a seure a escoltar a Jesús. Les cançons, les oracions, les reflexions sobre la Paraula de Déu i tota l’eucaristia ens va enriquir a tots i ens va apropar a Mater i a Crist.

Els més petits de Llar d’Infants li van oferir a la Verge les fotos de les seves famílies i les van penjar a prop de la seva imatge perquè així les pugui protegir.

Les classes de Parvulari van acolorir cors i dibuixos de la Verge que després van poder mostrar-li. Als alumnes nous i de P3 també se’ls va fer lliurament de la Medalla de Mater més una estampa de la Verge.

A Primària i cursos superiors van decorar la classe amb algun motiu referent a Mater que els va ajudar a viure de forma més intensa la jornada.

Com cada any tots els membres del Sagrat Cor van prendre la tradicional ensaïmada, el moment més deliciós del dia.

Pel que fa al tema d’aquest curs, “Cuida la casa de tots”, sabem que Mater ens acompanya per dur a terme aquesta gran responsabilitat. Ella ens ensenya a ser senzills i humils; a mantenir-nos serens, a créixer en esperit i a preparar el nostre cor per estimar.

Mater és un símbol que ens uneix i que representa el treball i la interioritat, units de forma indissoluble a les escoles i a les nostres vides.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...