Castanyeres i castanyes

La tardor porta moltes coses; el canvi de color dels arbres,  la caiguda de les fulles, els bolets, les carbasses, etc… però la que més il·lusió fa a l’escola és la visita de la Castanyera i les seves castanyes. Unes castanyes que han omplert tots els racons i espais del Sagrat Cor Sarrià. Ens encanta viure i celebrar aquestes tradicions.

Aquí  esperem amb ànsies la seva arribada perquè ensenyi als nens i nenes la seva collita i celebrar l’arribada de la tardor cantant i ballant tots junts.

La castanyera ha aparegut amb la seva camisa que l’hi anava petita, la faldilla que li feia campana i amb unes sabates que feien clop-clop. Ha explicat als alumnes la manera de preparar les castanyes i alguna de les seves divertides anècdotes.

Els alumnes de Llar d’Infants, Parvulari i Cicle Inicial de Primària han après moltes coses sobre aquesta tradició amb les diferents activitats que han realitzat les últimes setmanes. Els cursos de 1r i 2n de Primària han volgut homenatjar a la figura de la castanyera vestint amb caputxes, mocadors i faldilles i, evidentment, portant castanyes i menjant-les. Una de les tardes més delicioses del curs.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...