Pilar Clarasó Marfá, Medalla de la Dona 2020

El Consell de la Dona del Districte de Sarrià- Sant Gervasi, va escollir la Pilar Clarasó Marfá per atorgar-li el reconeixement de la Medalla de la Dona 2020 en un acte celebrat al Teatre de Sarrià el passat dimarts, 15 de desembre.

La Medalla de la Dona és una distinció que entrega de forma anual el districte de Sarrià – Sant Gervasi a proposta del seu Consell de Dones des de l’any 1996 a dones de Sarrià o molt vinculades amb el barri, per la seva trajectòria personal, professional o de caire social. Aquest any el premi estava relacionat amb l’emprenedoria i la innovació.

La titular del col·legi Sagrat Cor Sarrià va rebre el guardó de mans del Regidor del districte de Sarrià – Sant Gervasi, Albert Batlle, pel seu compromís i col·laboració amb les iniciatives educatives, cíviques i socials del districte. Durant l’acte es va destacar la implicació de la Pilar vers el barri durant tots aquests anys, la seva generositat, compromís i els valors que transmet com a persona, així com al front del projecte educatiu i integrador del Sagrat Cor Sarrià.

Al llarg d’aquests anys liderant el Sagrat Cor ha impulsat al centre educatiu un ambiciós projecte de renovació i innovació pedagògica que inclou la remodelació d’espais i l’adequació del centre als requeriments del segle XXI.

La integració de l’escola d’educació especial Nadís en un moment en el qual aquesta entrava en crisi per un problema d’espais ara fa 10 anys, va ser un dels seus somnis fet realitat. Ara l’escola Nadís està inclosa dins de la gran família del Sagrat Cor Sarrià.

Un altre dels projectes on l’impuls de Pilar Clarasó ha resultat determinant ha estat la remodelació de l’escola Mare de Déu del Roses – les Planes, on va aconseguir implicar empreses i particulars en el seu finançament.

Les iniciatives i projectes solidaris en que acostuma a col·laborar la Pilar Clarasó van des de les entitats del barri com el Centre d’acollida Assís, fins a d’altres barris de la ciutat com el Raval a través del Casal dels Infants, Caritas o més enllà de la nostra ciutat a través de diferents projectes socials gràcies a la Congregació del Sagrat Cor que ajuda al Besòs, al Txad, a Bolivia, etc.

Pilar Clarasó ha agraït el guardó i demana bona predisposició i voluntat d’acords en els temes educatius i socials que actualment en són prioritat per donar resposta a les necessitats de la nostra societat.

Articles relacionats

Batxillerat se’n va de viatge

Batxillerat se’n va de viatge

Els viatges són una gran oportunitat perquè els estudiants aprenguin, gaudeixin i convisquin més enllà del dia a dia a l'aula. En aquests viatges hi ha temps per a visites culturals, activitats de lleure, esport o excursions. Una parada abans d'encarar els mesos que...

Repte d’edició literària

Repte d’edició literària

Aquest curs, a 2n d’ESO, hem començat un nou repte: el d’edició literària. Quan ens van proposar de fer-lo ens va fer molta il·lusió, ja que la majoria de reptes tenen un enfocament científic i n’hi ha pocs que treballin l’àmbit literari. El repte d’edició literària...

Entrevista a Carlos Nasarre, director del Sagrat Cor Sarrià

Entrevista a Carlos Nasarre, director del Sagrat Cor Sarrià

Queremos conocer con más profundidad tu visión y vivencia pedagógica en el mundo actual. ¿Cómo se afronta la misión docente siendo este un ámbito tan cambiante? Cierto es que estamos viviendo tiempos de cambio en el mundo de la educación. Pero ¿cuándo no hemos vivido...