Celebrem l’Esport al Sagrat Cor

Durant una setmana Primària es vesteix de curt i es prepara per uns dies plens d’emoció, esforç, companyonia, velocitat, …uns dies plens d’esport.

La setmana de l’Esport és un esdeveniment celebrat a nivell europeu que té l’objectiu de promoure l’activitat física a escala nacional, regional i local, i així animar a la ciutadania a adoptar un estil de vida actiu i més saludable per combatre el sedentarisme.

Des del Sagrat Cor Sarrià també ens sumem a aquesta iniciativa organitzant activitats fisicoesportives, esdeveniments i competicions entre els cursos de Primària.  Per uns dies canvien les classes per activitats exteriors a l’aire lliure aprofitant les magnifiques instal·lacions esportives de les que disposa el centre.

Molts van ser els esports que van practicar els alumnes de Cicle Inicial, Mitjà i Superior i que van despertar les ganes competitives de les classes. Sens dubte la que més ressò genera és la gran cursa que organitza cada curs. Tots els nens i nenes es van apuntar  a aquesta proba d’atletisme, que adapta el seu recorregut a l’edat dels seus participants, i que serveix per determinar quins són els alumnes/as més veloços. Una modalitat que genera molta expectació i que és la més comentada i animada per part de tots. 

A l’escola som conscients que l’activitat física és molt important per garantir un benestar psicològic, social i ajuda a millorar l’autoestima i l’autopercepció de l’alumnat, a més de garantir un millor funcionament cognitiu.

L’activitat física regular està associada a una vida més saludable i, a més, en aquestes edats, genera una protecció front l’obesitat en etapes posteriors de la vida. L’esport millora l’estat de salut i genera benestar, enforteix la mentalitat i facilita la sociabilitat.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...